Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 12:00

Ενεργή παρουσία της δυτικής Ελλάδας στην Fruit Logistica 2023

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA 2023 στο Βερολίνο, μεταξύ 8 και 10 Φεβρουαρίου 2023. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών με τη συμμετοχή 86 εθνικών συμμετοχών και πολλών ανεξάρτητων εταιριών.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ και τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας & Ηλείας συμμετείχε στην έκθεση μαζί με 2 αχαϊκές εταιρείες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους για πρώτη φορά σε μία διεθνή έκθεση αυτού του βεληνεκούς. Οι εκθέτες μας συμμετείχαν ενεργά σε προκαθορισμένες b2b συναντήσεις με χονδρέμπορους, λιανέμπορους και εισαγωγείς. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες τεχνολογίες παραγωγής, την εφοδιαστική αλυσίδα καθώς και όλες τις τελευταίες καινοτομίες του κλάδου. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου έφτασε σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.
Τo περίπτερο μας επισκέφτηκε και ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του στους ανθρώπους που παράγουν και αντάλλαξε πληροφορίες μαζί τους.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει και στηρίζει οικονομικά τις επιχειρήσεις στις διεθνείς εκθέσεις τα τελευταία 17 χρόνια.
Στην έκθεση οι παρακάτω αχαϊκές εταιρείες συμμετείχαν και πρόβαλαν τα προϊόντα τους στο Hall 8, στο οποίο υπήρχαν οι εθνικές συμμετοχές και οι συμμετοχές των περιφερειών.

• AROMA INNOVATION HUB – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΡΩΝ
(αρωματικά βότανα)

• BAC FRESH – ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
(ρόδια)
Το Επιμελητήριο Αχαΐας ήδη συνδιαμορφώνει και υλοποιεί το πρόγραμμα για τις εκθέσεις στις οποίες θα υπάρχει συμμετοχή το 2023. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα