Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 11:00

Παράταση για τις πληρωμές στον ΕΛΓΑ

Τρίμηνη παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 για την πληρωμή της εισφοράς του ΕΛΓΑ αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το μέτρο αφορά γεωργούς και κτηνοτρόφους που δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.
Σημειώνεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά του έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2022.
Παρά ταύτα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και η διοίκηση του ΕΛΓΑ αποφάσισαν τις ανά τρίμηνο παρατάσεις, προκειμένου να διευκολύνουν τους παραγωγούς μας στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, υπό το βάρος των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα