Η επιστολή προς τον υπουργό, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Θ. Λιούρη, αναφέρει:
Όπως γνωρίζετε, πολλοί κτηνο-πτηνοτρόφοι έχουν μείνει απλήρωτοι από την ενίσχυση του 2% για την αγορά ζωοτροφών παρότι είναι δικαιούχοι αυτής.
Δεδομένου του ότι έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την πρώτη πληρωμή και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι κτηνο-πτηνοτρόφοι λόγω της ακρίβειας είναι τεράστια, σας παρακαλούμε όπως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας επιληφθείτε του προβλήματος προκειμένου να γίνει συμπληρωματική πληρωμή το συντομότερο δυνατόν.
Παράλληλα θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε το πρόβλημα το οποίο προέκυψε κατά την πληρωμή των χοιροτρόφων για την κορονοενίσχυση η οποία έγινε με βάσει την ΚΥΑ 1184 / 247574 / 2021 μέχρι σήμερα δεν έχει τακτοποιηθεί το θέμα παρά την προφορική σας δέσμευση για την επίλυσή του και την πληρωμή του συνόλου των χοιροτρόφων.
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.