Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 11:03

Αραχωβίτης: "Περισσότεροι αγρότες επωφελούνται από την έκπτωση φόρου που εισάγαμε για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση με Αριθμ. 329/78917/5-6-2018, με την οποία τροποποιείται η υπ.αριθμ. 134430/04.03.2011, δεν προσμετρούνται πλέον στο συνολικό εισόδημα, το οποίο συγκρίνεται με το αγροτικό το εισόδημα από κεφάλαιο, από υπεραξία μεταβίβασης κεφαλαίου, αμοιβές εποχικά εργαζόμενων, αλλά και συντάξεις ΟΓΑ" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης. 

Η σύνταξη του ΟΓΑ και οι αμοιβές α) για περιστασιακή απασχόληση στα μέλη Αγροτικών ή Γυναικείων Συνεταιρισμών, β) εποχικά εργαζόμενων μέχρι 150 ημερομίσθια σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις μεταποίησης και τυποποίησης προϊόντων, εξαιρούνται από τον προσδιορισμό του εισοδήματος, οπότε περισσότεροι αγρότες διατηρούν την ιδιότητα του κατ’ επάγγελμα αγρότη και θα επωφεληθούν από την έκπτωση φόρου που εισάγαμε για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Οπως παρατηρεί ο κ. Αραχωβίτης: "Η θέληση της Κυβέρνησης να στηρίζει την παραγωγή και τους ανθρώπους της είναι σταθερή και αποτυπώνεται με μικρά αλλά και μεγαλύτερα βήματα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2018

Περισσότερο διαβασμένα