Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 16:24

Twitter: Σάλος έχει προκληθεί με τα πετρέλαια Καβάλας - Σωματείο Εργαζομένων Καβάλα: Όιλ "7 του μήνα...αλλιώς ξέρετε εσείς"

Twitter: Σάλος έχει προκληθεί με τα πετρέλαια Καβάλας - Σωματείο Εργαζομένων Καβάλα: Όιλ "7 του μήνα...αλλιώς ξέρετε εσείς"

H απόλυση όλων των εκπροσώπων των εργαζομένων από τα πετρέλαια Καβάλας έχει προκαλέσει σάλο στο ελληνικό Τwitter, καθώς βρίσκεται 1ο σε δημοτικότητα σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2022, με τους εργάτες και το Σωματείο Εργαζομένων να ανακοινώνουν συναυλία αλληλεγγύης.

Με το #Πετρέλαια Καβάλας να βρίσκεται πρώτο σε δημοτικότητα στο ελληνικό Twitter, πλήθος εργαζομένων διαμαρτύρονται με δημοσιεύσεις με συνθήματα, φωτογραφίες και βίντεο για το γεγονός αυτό και πλήθος πολιτών να τους υποστρίζουν.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η εταιρείες πετρελαίου στη Καβάλα απειλούν με  άλλες 194 απολύσεις εργαζομένων εάν δεν λύσουν την επίσχεση εργασίας, με τη προθεσμία που έθεσε να είναι έως τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.

Ως απάντηση σε αυτό, το Σωματείο Εργαζομένων Καβάλας ανακοίνωσε συναυλία συμπαράστασης, ενώ σε δημοσίσευση του αναφέρει το σύνθημα "UNION - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" με το υπονοούμενο "7 του μήνα...αλλιώς ξέρετε εσείς" για την προθεσμία της επίσχεσης.

 

 Μέλη του σωματίου συνεχίζουν να προωθούν ενεργά την εκδήλωση.

 

Κ.Χ.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022