Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 11:37

Συνάντηση Αραχωβίτη με παραγωγούς κηπευτικών στον Μαραθώνα

Τις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία “Ελπίδα” επισκέφθηκε, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης συνοδεία κλιμακίου του κόμματος, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανατ. Αττικής Π. Σκουρολιάκο και Χρ. Σπίρτζη και τον υπεύθυνο του Αγροτ. Τμήματος της ΝΕ Ανατ. Αττικής Γ. Μπουλέκο.

Ο κ. Αραχωβίτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα κ. Βάρσο, μέλη του Συλλόγου, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνα κ. Κυπαρίσση και παραγωγούς της περιοχής για τις ζημιές, μετά την επέλαση του χιονιά στην Ανατολική Αττική.
Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος στην αυτοψία του, η παραγωγή καταστράφηκε ολοσχερώς, πολλά θερμοκήπια κατέρρευσαν, ενώ το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς είναι τεράστιο.
“Προτείναμε λύσεις για τη στήριξη των παραγωγών που είχαμε εφαρμόσει κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε εδώ και πάλι ν' αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις διεκδικήσεις, τα αιτήματά τους” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα