Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 22:10

Σεμινάρια για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης και δόμηση με ασβεστοκάνναβη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιούνται το Σάββατο 2 Ιουνίου δύο εξειδικευμένα επαγγελματικά σεμινάρια (masterclass) για αγρότες, παραγωγούς, αλλά και όσους ασχολούνται με την φυσική δόμηση με κάνναβη, στο πλαίσιο της Balkannabis Expo 2018, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

"Χτίζοντας με Ασβεστοκάνναβη" με τον Wolf Jordan, Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, 13.00 – 15.30, κτήριο INNOVATHENS, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

To χτίσιμο και η μόνωση με ασβεστοκάνναβη είναι μια ήπια, χαμηλή σε απαιτήσεις ενέργειας και εκπομπές CO2 τεχνική και την ιδια στιγμή υψηλή σε απόδοση. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί η συγκεκριμένη τεχνοτροπία, συμπεριλαμβανομένων όλων των ωφέλιμων συμπερασμάτων, προβλημάτων και λύσεων. Και αν έχετε ερωτήσεις, φέρτε τες μαζί σας.

"H Καλλιέργεια της Βιομηχανικής Κάνναβης: Πως να γίνετε καλλιεργητής κάνναβης. Βασικές Πληροφορίες για μια επιτυχημένη καλλιέργεια κάνναβης (με ερωτήσεις & απαντήσεις)" με τον Rafael Dulon (HANF FARM GmbH, Γερμανία), Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, 16.00 – 18.30, κτήριο INNOVATHENS, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για την καλλιέργεια, την επεξεργασία εως και την τυποποίηση της Βιομηχανικής Κάνναβης από τον Rafael Dulon,, διευθύνοντα συμβούλου της Γερμανικής HANF FARM. Ο Dulon ηδη από το 1997 άρχισε να καλλιεργεί σπόρους κάνναβης στη Σαξονία-Άνχαλτ και στο Βρανδεμβούργο και να τους μεταποιεί σε βρώσιμα έλαια υψηλής ποιότητας. Σήμερα, καλλιεργεί κάνναβη σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Γερμανίας και της Ανατολικής Ευρώπης, σχεδόν αποκλειστικά σε εκτάσεις βιολογικής καλλιέργειας.

Για τα Αγροτικά/ Βιομηχανικά Σεμινάρια απαιτείται εισιτήριο 20€ (στην τιμή περιλαμβάνεται και η ημερήσια γενική είσοδος στην έκθεση), καθώς και προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: http://balkannabisexpo.com/accreditation-hemp/el/

Αγορά εισιτηρίων από Viva.gr: https://goo.gl/JojhjK

Προπώληση και στην είσοδο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα