Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 09:22

Ο Γιώργος Κόκκινος επανεξελέγη πρόεδρος του "Νηλέα"

Εκλογές πραγματοποίησε ο Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός "Νηλέας", στη Χώρα Τριφυλίας, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, για την ανάδειξη Διοικητικού και Ελεγκτικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος του Δ.Σ. επανεξελέγη ο Γιώργος Κόκκινος, αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Σουρέλης, γραμματέας ο Γεώργιος Μπαχούμας, ταμίας ο Φώτης Μαθιός και μέλος ο Ιωάννης Πουλόπουλος.

Κατά τη συγκρότηση σε σώμα του Εποπτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε πρόεδρος ο Λάζαρος Μαθιός, γραμματέας ο Νικόλαος Τσαγκάρης και μέλος ο Χρήστος Κορωνιός.

"Ένας μεγάλος στόχος που είχε τεθεί πριν δυο χρόνια και αφορούσε την ανανέωση του "Νηλέα" επιτεύχθηκε. Στο Δ.Σ. πλέον συμμετέχουν νέα μέλη, τα οποία αντιπροσωπεύουν τη σημαντική ανανέωση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι νέοι παραγωγοί που έχουν εγγραφεί τον τελευταίο χρόνο.

Ο "Νηλέας" έχοντας κλείσει πλέον είκοσι χρόνια παρουσίας στον ελαιοκομικό χώρο στην περιοχή μας ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, έμπειρος, ανανεωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και απειλές, αλλά να αξιοποιήσει και τις ευκαιρίες.      

Η οργάνωση της παραγωγής είναι η αναγκαία συνθήκη για τη βιωσιμότητα του αγροτικού ελαιοκομικού τομέα η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τις ομάδες παραγωγών. Συνεχίζουμε, με δύναμη αισιοδοξία και ορμή, την οποία προσφέρουν οι νέοι ελαιοπαραγωγοί που εμπιστεύτηκαν την Ομάδα Παραγωγών Νηλέας".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα