Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 11:02

Σεμινάριο για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών της ελιάς

Σεμινάριο για την  ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών της ελιάς

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το πρώτο σεμινάριο της περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 - Ιουνίου 2022 με αντικείμενο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών της ελιάς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γεωπόνους και παραγωγούς μικρής ή μεγάλης κλίμακας και έχει ως σκοπό την εμβάθυνση στα θέματα που αφορούν στην προστασία της ελιάς και στην εξοικείωση των συμμετέχοντων με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.

Στο σεμινάριο, οκτώ καταξιωμένοι επιστήμονες και στελέχη του κλάδου της ελαιοκομίας θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Είναι διάρκειας 12 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom το χρονικό διάστημα 9-20 Σεπτεμβρίου.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και το κόστος  συμμετοχής είναι 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.kaem.gr/seminars/ και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022