Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 12:51

Ζωοτροφές σε πληγέντες κτηνοτρόφους από την Περιφέρεια Αττικής

Ζωοτροφές σε πληγέντες κτηνοτρόφους από την Περιφέρεια Αττικής

Ζωοτροφές 13 τόνων διένειμε η Περιφέρεια Αττικής στους πληγέντες κτηνοτρόφους της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για 12.000 κιλά για παραγωγικά ζώα - πρόβατα και αίγες - και 1.000 κιλά για βοοειδή, στους Δήμους Αχαρνών, Διονύσου και Ωρωπού.

Οι ζωοτροφές αποτελούν δωρεά της εταιρείας «ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΕ» του ομίλου «ΔΩΔΩΝΗ» που εξασφαλίστηκε μέσω παρέμβασης της αρμόδιας Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής στο Καπανδρίτι από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Α.Α. υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού και την εποπτεία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Θανάση Κατσιγιάννη.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: « Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η Αττική μας εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών, μόνη μας προτεραιότητα είναι η στήριξη των συμπολιτών μας και των επαγγελματιών που επλήγησαν σε μεγάλο βαθμό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία με στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της Αττικής μας και των κτηνοτρόφων μας που δοκιμάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή για την ουσιαστική συμβολή της σ΄αυτή την προσπάθεια και τη συνεργασία καθώς και την εταιρεία «ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΕ» του ομίλου «ΔΩΔΩΝΗ» για την προσφορά των ζωοτροφών".

Ακολουθήστε μας:

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022