Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 08:45

Αποζημιώσεις για τον παγετό τις επόμενες ημέρες

Την άμεση πληρωμή προκαταβολών στους δικαιούχους αγρότες της Θεσσαλίας και της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, που οι καλλιέργειές τους επλήγησαν από τον παγετό της περασμένης Άνοιξης, αποφάσισε το Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ.

«Οι προκαταβολές θα ευρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων ημερών, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα το οποίο είχαμε θέσει» αναφέρει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

«Στόχος μας είναι η ταχύτατη καταβολή των προκαταβολών στους δικαιούχους στο σύνολο των περιοχών της χώρας που επλήγησαν από τον παγετό καθώς και η πλήρης εξόφληση των αποζημιώσεων, σύμφωνα με τα χρονικά όρια που προδιαγράφει λεπτομερώς ο νόμος 4820/2021» προσθέτει μεταξύ άλλων ο υπουργός.

«Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ την Διοίκηση του ΕΛΓΑ και τους υπαλλήλους, για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία στην αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων και προκλήσεων που προκαλεί η κλιματική αλλαγή».

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα