Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 12:29

«Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021» ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς

Μια νέα διάκριση πέτυχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, γνωστός από τη διακίνηση των Π.Ο.Π. μήλων Zαγοράς και των υπόλοιπων φρούτων και καρπών που κυκλοφορούν με το εμπορικό σήμα «ZAGORIN». Ο Συνεταιρισμός εντάχθηκε στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2021», διάκριση που επιτυγχάνει για μία ακόμα χρονιά.

Το θεσμό διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρία «New Times Publishing». Η αξιολόγηση των εταιρειών που διακρίθηκαν έγινε βάσει συγκεκριμένων κοινωνικοοικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

"Για το Συνεταιρισμό Ζαγοράς, η βράβευση δεν είναι απλά μια επιχειρηματική καταξίωση, αλλά αποτελεί επιβράβευση του συνεργατικού μοντέλου παραγωγής και διακίνησης γεωργικών προϊόντων" σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

"Η διάκριση του Συνεταιρισμού ως Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας για το 2021, έρχεται σε συνέχεια της σχετικά πρόσφατης βράβευσης του για τη γεύση των κόκκινων μήλων «ZAGORIN», από τη διοργάνωση Mediterranean Taste Awards 2021, με κατάταξη στη πρώτη κατηγορία “Platinum”.

 Το 2021 είναι γενικότερα χρονιά - ορόσημο για τον Συνεταιρισμό καθώς συμπληρώνει:

- 105 χρόνια διαρκούς λειτουργείας,

-  35 χρόνια από τη κυκλοφορία μήλων με το εμπορικό σήμα «ZAGORIN»,

- 25 χρόνια από την απόφαση επικόλλησης της ετικέτας με το εμπορικό σήμα πάνω σε κάθε μονάδα προϊόντος και από τη κατοχύρωση Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης για τα Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, τα πρώτα μήλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που κατοχύρωσαν την υψηλή αυτή διάκριση και

- 15 χρόνια από την απόφαση καθολικής εφαρμογής συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παραγωγής διαδικασία που πιστοποιείται σύμφωνα με το εθνικό πρότυπο AGRO2 και το Διεθνές Πρότυπο GLOBALG.A.P.

H τελευταία διάκριση αποτελεί μια ακόμα δικαίωση της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλουν ως μία οντότητα, οι παραγωγοί – μέλη, το προσωπικό και η διοίκηση του Συνεταιρισμού, με στόχο την διακίνηση μήλων ανώτερης ποιότητας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα