Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 19:29

Κινητικότητα χωρίς δεσμεύσεις για την κορινθιακή σταφίδα στο ΥΠΑΑΤ

"Μέγιστο μέλημα του ΥΠΑΑΤ αποτελεί η στήριξη των παραγωγών, όπου διαπιστώνεται διαταραχή λόγω του κορονοϊού", τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού για την κορινθιακή σταφίδα σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή τον μεγάλο προβληματισμό που έχει προκύψει λόγω του αδιάθετου προιόντος της περσινής χρονιάς. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε του ΥΠΑΑΤ μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης επισημαίνεται η σημασία της σταφίδας ως ενός εκ των σημαντικότερων εθνικών προιόντων, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τη μεριά του υπουργείου.  

Στην  τηλεδιάσκεψη μετείχαν, οι υφυπουργοί Χρίστος. Δήμας και Νίκος Ταγαράς, η ΓΓ του ΥΠΑΑΤ Χριστιάνα Καλογήρου και οι βουλευτές, Ανδρέας Κατσανιώτης,  Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων  Φωτήλας,  Διονύσιος Ακτύπης, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Ιωάννης
Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, Μαριλένα Σούκουλη και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας Θοδωρής Βασιλόπουλος. Οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Κορινθίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Μεσσηνίας, εκπρόσωποι συνεταιρισμών Μεσσηνίας και Ζακύνθου και εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα