Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 16:26

Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ από Πάτρα: "Οι πληττόμενοι παραγωγοί θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ"

"Οι πληττόμενοι παραγωγοί θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ" τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, Νικόλαος Δούκας, σε συνάντησή του με περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, σχετικά με την πρόσφατα χαλαζόπτωση που έπληξε καλλιέργειες της Βόρειας Ηλείας, αλλά και τον παγετό που επίσης απασχόλησε την περιοχή πριν λίγο καιρό, καθώς και σε άλλες καταστροφές που έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα στην γεωργική παραγωγή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει ως εξής:

"Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νικόλαο Δούκα, είχε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στο γραφείο του στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του κ. Δούκα στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τον κ. Δούκα σχετικά με την πορεία αποζημιώσεων των πληττόμενων παραγωγών της περιοχής και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε
στην πρόσφατα χαλαζόπτωση που έπληξε καλλιέργειες της Βόρειας Ηλείας, στον παγετό που επίσης απασχόλησε την περιοχή πριν λίγο καιρό, καθώς και σε άλλες καταστροφές που έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα στην γεωργική παραγωγή.

Ο κ. Δούκας από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον Περιφερειάρχη ότι οι διαδικασίες αποζημιώσεων υλοποιούνται με ταχύτητα και οι πληττόμενοι παραγωγοί θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τον κ. Δούκα την πρωταρχική σημασία που έχει ο πρωτογενής τομέας για την τοπική οικονομία και κοινωνία, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε διαρκή συνεργασία των δύο πλευρών, με στόχο τον μέγιστο δυνατό
συντονισμό και την καλύτερη αλληλοενημέρωση."

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα