Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 20:18

Σεμινάριο αιγοπροβατοτροφίας - τυροκομίας στο Βελεστίνο

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Αιγοπροβατοτροφίας και Γαλακτοκομίας - Τυροκομίας διοργανώνει  o Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο, με ημερομηνία έναρξης την 7η Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα. Απευθύνεται σε νέους κτηνοτρόφους ηλικίας έως 40 ετών και σε άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν μελλοντικά με την κτηνοτροφία, κατοίκους του Νομού Μαγνησίας.
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι συνολικά 4 εβδομάδες, εκ των οποίων οι δύο πρώτες θα αφορούν θεωρητική διδασκαλία στα αντικείμενα της Γενετικής Βελτίωσης, της Εκτροφής, της Αναπαραγωγής, της Διατροφής, της Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας και Οικονομικής Διαχείρισης των κτηνοτροφικών μονάδων.
Οι δύο επόμενες εβδομάδες αφορούν στην πρακτική άσκηση σε καλά οργανωμένες σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες και /ή τυροκομεία, ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις προτιμήσεις των εκπαιδευόμενων.
Η θεωρητική εκπαίδευση θα διαρκεί 4 ώρες ημερησίως, σε ώρα βολική για τους κτηνοτρόφους (πχ 11:00 – 15:00). Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη λήξη του από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στο Δημαρχείο Βελεστίνου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο: 2425350220 – Μπομπότη Ζωή.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα