Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 12:50

ATRAX ELECTRIC 4: Όταν το ράβδισμα της ελιάς γίνεται παιχνίδι (Βίντεο)

Για να γίνει το ράβδισμα της ελιάς... παιχνίδι, είναι απαραίτητη η χρήση σύγχρονων μηχανημάτων που έχουν κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να προσφέρουν ευκολία και παραγωγικότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ο λόγος εδώ γίνεται για το ελαιοραβδιστικό ATRAX ELECTRIC 4, το οποίο δεν είναι ένα απλό ηλεκτρικό ελαιοραβδιστικό, αλλά ένα μηχάνημα ακριβείας που προορίζεται για κάθε τύπο ελιάς.

Μπορεί η ελαιοσυγκομιδή να βαδίζει στην κορύφωσή της, παρόλα αυτά κάποια μηχανήματα αξίζει να τα γνωρίσουμε ακόμη και μετά το πέρας αυτής, καθώς η εξοικονόμηση τόσο του χρόνου όσου και του χρήματος που προσφέρουν, όπως και η καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου χωρίς ζημιές στα ελαιόδεντρα, στα βλαστάρια και στα κλαδιά, είναι διαχρονικό ζητούμενο για τους ελαιοπαραγωγούς.

Το μηχάνημα κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την SPACESONIC ΕΠΕ και έχει ήδη γνωρίσει σημαντική ανταπόκριση από τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς, ενώ αποτελεί ήδη σημείο σύγκρισης και αναφοράς και σε αγορές του εξωτερικού όπως την Ισπανία, την Ιταλία, τη Τουρκία, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, κτλ.

Τα οφέλη από τη χρήση του στην ελαιοσυγκομιδή είναι πολύ σημαντικά, τόσο για την ποιότητα του ελαιολάδου και την προστασία του καρπού και του δέντρου, αλλά και για την οικονομία χρόνου και χρήματος. Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός του δεν πληγώνει το δέντρο και δεν κουράζει τον χειριστή, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο του παραγωγού στην καλλιέργεια.

Λειτουργεί με μπαταρία και η απόδοσή του στη συγκομιδή πλησιάζει έως και τα 200 κιλά καρπού την ώρα, ενώ παράλληλα έχει εναλλασσόμενα χτένια από ειδικό ανθρακόνημα και οι στροφές του αυξομειώνονται από 650 έως 1.350 το λεπτό, εξασφαλίζοντας τη ζητούμενη ακρίβεια για τη βέλτιστη συγκομιδή.

Μάθετε περισσότερα στο www.spacesonic.gr ή κάντε την παραγγελία σας στο 2433 043000

Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο εδώ:

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα