Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 19:57

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Εξαγωγικό εμπόριο επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου"

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) που αφορά στο εξαγωγικό εμπόριο επιτραπέζιας ελιάς & ελαιολάδου.

Το σεμινάριο ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου και απευθύνεται σε επιχειρηματίες του ελαιοκομικού κλάδου που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες των εξαγωγών και να έχουν μια πρώτη επαφή με τα προαπαιτούμενα, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που συνοδεύουν το εξαγωγικό εμπόριο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου αποτελούν καταξιωμένα στελέχη του επιχειρηματικού χώρου με πολυετή εμπειρία και διακεκριμένη πορεία στον χώρο των εξαγωγών.

Οι τίτλοι των θεματικών που θα παρουσιαστούν είναι οι ακόλουθοι:

  • Εισαγωγή στο εξαγωγικό εμπόριο.
  • Ορολογία & τεκμηρίωση εξαγωγικού εμπορίου.
  • Διανομή & πρόσβαση στις διεθνείς αγορές.
  • Προετοιμασία εξαγωγικής επιχείρησης και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα. Διαδικαστικά - τελωνειακά εξαγωγών σε τρίτες χώρες.
  • Εμπορικές εκθέσεις. Κοστολόγηση & τιμολόγηση.

Το σεμινάριο που ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου, είναι συνολικής διάρκειας 15 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr και το Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα