Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 16:49

H Bayer για την διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργίας

Διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, με θέμα τη διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργίας, με βιώσιμο τρόπο, από την Bayer.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ετήσιας ενημερωτικής συνάντησης "Future of Farming Dialogue", διαδικτυακά, με ένα πρόγραμμα συναντήσεων που εξελίσσεται μέχρι το τέλος του έτους. 

Η πίεση να λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πρέπει να βρουν νέους και διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και δραστηριοποίησης, και όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, τους περιορισμένους φυσικούς πόρους και τον αυξανόμενο πληθυσμό. Τι γίνεται όμως, αν η λύση στις απαιτήσεις της κοινωνίας δεν δίνεται απλά από την προσαρμογή του τρόπου δραστηριοποίησης στις επιταγές της βιωσιμότητας, αλλά απαιτεί την τοποθέτησή της στον πυρήνα της λειτουργίας μας;

Μπορείτε να πάρετε μέρος και εσείς σε μια ανοιχτή συζήτηση με τον Liam Condon, Πρόεδρο του Τομέα Crop Science της Bayer AG, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σήμερα, καθώς και για το πώς η Bayer εφαρμόζει τις δεσμεύσεις της για την αειφορία.

Ακολουθώντας την ομιλία του κ. Condon, ο Klaus Kunz, Head of Sustainability and Business Stewardship και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες που έχουν επιχειρήσεις όπως η Bayer να λειτουργούν με νέους τρόπους, ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί τροφή για όλους, χωρίς να εξαντληθεί ο πλανήτης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα