Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 13:23

Γεύσεις του Ευρώτα στην Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

Στην 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων, που πραγματοποιείται στο Μετρό στο Σύνταγμα, 1 – 3 Μαρτίου, συμμετέχει ο δήμος Ευρώτα.

Ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος, σε σχετική δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Η καθιερωμένη πλέον έκθεση, η οποία προσελκύει ευρύ κοινό ετησίως, επιχειρεί όχι μόνο να γνωρίσει στους επισκέπτες τα προϊόντα της λακωνικής γης και να αναδείξει τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα αλλά να τους μυήσει στην ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου. Πέραν αυτών η έκθεση στοχεύει στην αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος για τον νομό και στην προσέλκυση επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Η παρουσία του Δήμου Ευρώτα, τον οποίο εκπροσωπώ με τη συμμετοχή πολλών παραγωγών εκφράζει μία διαρκή προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων μας. Ο Ευρώτας χάρη στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του και το μεσογειακό κλίμα έχει τεράστια παραγωγή γεωργικών προϊόντων, κυρίως εσπεριδοειδών, ελιάς, ελαιολάδου, οπωροκηπευτικών και βοτάνων. Η αξία αυτών στη μεσογειακή διατροφή, αλλά και οι ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία του ανθρώπου αναγνωρίζονται διεθνώς. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν ένα ευχάριστο «ταξίδι» στη λακωνική γη.»

Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα