Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 14:33

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας: Ξεκίνησαν οι εγγραφές του 9ου κύκλου σεμιναρίων

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τον 9ο κύκλου των σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου και απευθύνονται σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε θέματα του αγροδιατροφικού τομέα, να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσω της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων της τοπικής αγροτικής οικονομίας και σε όσους αναζητούν μια επαγγελματική προοπτική.

Τα σεμινάρια που σχετίζονται με την ελιά και το ελαιόλαδο προσφέρονται και πάλι εμπλουτίζοντας και εκσυγχρονίζοντας το περιεχόμενο των θεματικών τους.

Στο φετινό κύκλο σεμιναρίων προσφέρονται θεματικές που δίνουν την προοπτική της επαγγελματικής απασχόλησης στον ευρύτερο τομέα της ευφυούς γεωργίας. Τεχνικοί, όσοι έχουν σχετική εξοικείωση με την τεχνολογία άλλα και όσοι αναζητούν μια νέα σύγχρονη επαγγελματική προοπτική μπορούν να εκπαιδευτούν στην εγκατάσταση, συντήρηση και επιδιόρθωση συστημάτων ευφυούς γεωργίας.
Αναφορικά με τον τουρισμό, ο οποίος αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας, προσφέρονται στοχευμένα εργαστήρια που αφορούν σε δράσεις εναλλακτικού τουρισμού.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα ή και να παράξουν τη δική τους μπύρα, το σεμινάριο "Φτιάχνω τη δική μου μπύρα", θα τους μυήσει στα μυστικά της.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούνται κυρίως στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και στην Σπάρτη, περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα, πρακτική άσκηση σε εργαστήρια, εισηγήσεις από επισκέπτες ομιλητές και επισκέψεις σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Οι τίτλοι των σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν το χειμερινό εξάμηνο του 2020 είναι οι εξής:

Γευσιγνωσία και Τυποποίηση Επιτραπέζιας Ελιάς (14 ώρες)
Ευφυής Γεωργία για Τεχνικούς (15 ώρες)
Θεματικές Δράσεις Εναλλακτικού Τουρισμού Ι: Οινολογία – Οινογνωσία (Εργαστήριο/WORKSHOP) (9 ώρες)
Φτιάχνω τη δική μου Μπύρα (18 ώρες)
Σπάρτη:
Σύγχρονες Προσεγγίσεις στη Παραγωγή και Επεξεργασία Ελαιοολάδου (30 ώρες)

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή καθώς και την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr και το Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα