Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 11:36

Ιάπωνες, Κορεάτες και Ρώσοι στη Μονεμβάσια για αγορά κρασιού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομάδα αγοραστών οίνου από Ιαπωνία, Κορέα και Ρωσία θα φιλοξενήσει στην Ελλάδα από τις 11 έως τις 16 Μαρτίου ο Οργανισμός Enterprise Greece*.

Το πρόγραμμα των αγοραστών περιλαμβάνει επίσκεψη στην Πελοπόννησο, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις ξεχωριστές ποικιλίες του πελοποννησιακού αμπελώνα.
Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Λακωνίας με τον Οργανισμό Enterprise Greece, διοργανώνουν επίσκεψη των φιλοξενούμενων αγοραστών στην Μονεμβάσια στις 14 Μαρτίου. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ενταχθεί εκδήλωση στο ξενοδοχείο Kinsterna και παρουσίαση των κρασιών της περιοχής. Oινοπαραγωγοί της Λακωνίας θα κάνουν μια μικρή παρουσίαση επιλεγμένων τοπικών προϊόντων, εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας και συσκευασίας των αγορών της Ιαπωνίας, Κορέας και Ρωσίας καθώς και γευστική δοκιμή κατά τη διάρκεια των γευμάτων των φιλοξενούμενων.
Όσοι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί οίνου επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση στη Μονεμβάσια στις 14/03 θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Οργανισμό Enterprise Greece, υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Μένος Αγγελάκης, τηλ: 2103355735, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση θα απαιτηθεί η αποστολή καταλόγου με τα επιλεγμένα προϊόντα προς παρουσίαση και δοκιμή έως τις 2 Μαρτίου 2018.