Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:13

Και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης στο αυριανό συλλαλητήριο στην Τρίπολη

Ο Aγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης, με ανακοίνωσή του, καλεί τους αγρότες της περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο, ενάντια στο περιφερειακό συνέδριο της κυβέρνησης στην Τρίπολη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Aγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής, όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, των εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων του κινήματος ενάντια στο περιφερειακό «αναπτυξιακό συνέδριο» της κυβέρνησης στην Τρίπολη, την Τρίτη 27 Φλεβάρη, στην πλ. Αγίου Βασιλείου στις 6.00 μ.μ.

Βάζουμε φρένο στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς !!!

Καμία αυταπάτη δεν τρέφουμε ότι η ανάπτυξη που επαγγέλλονται θα μας φέρει καλύτερες μέρες. Τo “αναπτυξιακό συνέδριο” γίνεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι τα δύσκολα πέρασαν, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ότι με την ανάπτυξη που την βαφτίζουν και “δίκαιη” θα σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που μας έχουν γονατίσει.

Ανάλογα συνέδρια έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας και εντάσσονται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη λεγόμενη Εθνική Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Η προπαγάνδα για τα ψίχουλα που διαφημίζει και τάζει η κυβέρνηση δεν ξεγελούν τη μικρομεσαία αγροτιά που νιώθει στο «πετσί» της, τις συνέπειες της ΚΑΠ, της ΕΕ και των πολιτικών των εκάστοτε κυβερνήσεων που την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμα.

Η δήθεν δίκαιη ανάπτυξη, που επικαλείται η κυβέρνηση, δεν αφορά τη μικρομεσαία αγροτιά, αλλά τους μεγαλοαγρότες, τους καπιταλιστές αγρότες και βασικά τους επιχειρηματίες και βιομήχανους, που τους τροφοδοτεί με τζάμπα πρώτη ύλη για επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία, για να τους εξασφαλίσει μεγάλα κέρδη.

Μόνο με την οργάνωση και τον αγώνα μπορούμε σήμερα να αντισταθούμε, να διεκδικήσουμε ανάσες και να συγκεντρώσουμε δυνάμεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Καλούμε τους, τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους που καταστρέφονται σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική που μας εξοντώνει.

Όλοι στον αγώνα με οδηγό την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ).

Ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσσήνης δρομολογεί λεωφορείο από το δημαρχείο της Μεσσήνης την Τρίτη 27 Φλεβάρη στις 4:00 μ.μ.»

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα