Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 11:25

Το υπουργείο Εξωτερικών "στη μάχη" για περισσότερες εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ημερίδα με θέμα «Η εξωστρέφεια και η προώθηση των προϊόντων σε νέες αγορές» θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Μεσσηνίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη της ανάγκης για ένα παραγωγικό μοντέλο στη χώρα μας καθώς και οι προσπάθειες που γίνονται στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της οικονομικής διπλωματίας, ώστε να ανοίξουν νέες αγορές.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συνεταιρισμών, ομάδες παραγωγών, ιδιώτες επιχειρηματίες από το χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων, εκπρόσωποι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΤΕΙ Πελοποννήσου, εφόσον στόχος είναι η διασύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την επιστημονική κοινότητα.

Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα κωδικοποιηθούν και θα συζητηθούν στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καλαμάτας (Παλαιό Δημαρχείο Καλαμάτας, Αριστομένους 28), με ώρα έναρξης 11.30.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα