Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:10

Ηλεκτρονικές βεβαιώσεις για τους αγρότες μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

To Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των αγροτών και της μετάβασης στη ψηφιακή εποχή απλουστεύει πλέον τη διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης του επαγγελματία αγρότη.

Ο αγρότης μπορεί είτε από τον υπολογιστή του είτε από το κινητό του τηλέφωνο να εκδίδει τη βεβαίωση που πιστοποιεί την ιδιότητά του.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία μπορούν να εξυπηρετούνται οι αγρότες ψηφιακά με τους κωδικού Taxisnet είναι η κάτωθι: https://maae.minagric.gr/maae/
Σημειώνεται ότι η βεβαίωση που εκδίδεται ψηφιακά και ισχύει για την περίοδο 01- 01-2020 έως και 31-12-2020 με στοιχεία φορολογικού έτους 2018 δεν χρήζει περαιτέρω επικύρωση. Η βεβαίωση αφορά τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες για τους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί από την Κεντρική Υπηρεσία του ΥπΑΑΤ οι προβλεπόμενοι διασταυρωτικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Σε περίπτωση που στην εφαρμογή εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα: «Το σύστημα δεν μπορεί να εκδώσει βεβαίωση προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως
απευθυνθείτε στα αρμόδια Τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων (ΤΑΑΕ )», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΤΑΑΕ Μεσσηνίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2721080426.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα