Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 13:14

Ασημένιο βραβείο ποιότητας για το κτήμα Σταυρόπουλου στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου

Το ασημένιο Βραβείο Ποιότητας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου 2020 που διεξήχθη στο Βερολίνο κατέκτησε το Λιόριζα από το κτήμα Σταυρόπουλου από το Βουρνάζι.

Πρόκειται για μια τεράστια διάκριση για το κτήμα Σταυρόπουλου, μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει εξαιρετικό ελαιόλαδο, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών και δίκαια κέρδισε ένα τόσο μεγάλο βραβείο.
"Είναι απίστευτο αίσθημα το να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά μιας χρονιάς από τους αξιότιμους κριτές.
Μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να παράγουμε ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας παρ' όλες τις προκλήσεις που υπάρχουν για μικρά οικογενειακά κτήματα" τόνισε ο ιδιοκτήτης του κτήματος, Γιάννης Σταυρόπουλος.

Η ιστορία του κτήματος Σταυρόπουλου
Όπως δηλώνουν στην επίσημη σελίδα τους οι άνθρωποι του κτήματος για την ιστορία:
"Πίσω από το όνομα “ΛΙΟΡΙΖΑ” κρύβεται μια οικογενειακή πρωτοβουλία με εμπειρία και παράδοση στην παραγωγή ελαιολάδου και ελιών από την Πελοπόννησο.
Η οικογένεια Σταυρόπουλου μάς καλωσορίζει στο μικρό χωριό Βουρνάζι, 22 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα και μόλις 8 χιλιόμετρα από την Αρχαία Μεσσήνη, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.
Οι ιδιόκτητοι ελαιώνες της οικογένειας στις πλαγιές του ιερού όρους Ιθώμη και η εμπειρία του πατέρα Σταυρόπουλου στην παραγωγή και πώληση ελαιολάδου και ελιών από το 1968 αποτέλεσαν σημαντική κληρονομιά για την νέα γενιά".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα