Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 17:08

Αραχωβίτης: "Η ατυχία των Ελλήνων παραγωγών δεν είναι μόνο η πανδημία"

Σε δήλωση αναφορικά με τους Έλληνες παραγωγούς και τη στάση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέναντί τους προέβη ο βουλευτής Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είτε υποβαθμίζει είτε «κάνει αόρατα» τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

Η δήλωσή του έχει ως εξής. 

"Η ατυχία των Ελλήνων παραγωγών δεν είναι μόνο η πανδημία, αλλά κυρίως η στρουθοκαμηλική στάση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέχρι σήμερα, σε όλα τα προβλήματα που αυτή γέννησε και γεννά.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συστηματικά και εξαρχής της πανδημίας έως σήμερα, υποβαθμίζει στο δημόσιο λόγο του -στην καλύτερη περίπτωση- είτε «κάνει αόρατα» τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, ιδιαίτερα δε αυτά που είναι μεγάλα!

Οι ελαιοκαλλιεργητές συνεχίζουν να είναι αόρατοι. Οι κτηνοτρόφοι στην αναμονή, μέχρι ενδελεχούς, νεωτέρας διαλεύκανσης των διαφορών μεταξύ προβάτων και αρνιών! Αλιείς και παραγωγοί λαϊκών αγορών παίρνουν αλλά και δεν παίρνουν τελικά το 800άρι!

Μεγάλο μπέρδεμα αυτοί οι ΚΑΔ για τους «άριστους» επιτελικούς της Κυβέρνησης της ΝΔ! Όσο όμως αυτοί αναζητούν τις διαφορές μεταξύ αρνιών και προβάτων, καθώς και τους απολεσθέντες ΚΑΔ, ο χρόνος που τα όποια εμπροσθοβαρή μέτρα θα είχαν αναχαιτίσει κάποιες τουλάχιστον επιπτώσεις στην πρωτογενή παραγωγή και στη βιωσιμότητα όλων των κλάδων, εξέπνευσε".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα