Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 16:19

Το υπουργείο εξωτερικών αναλαμβάνει δράση για τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Την ευκαιρία για συνάντηση με συνεταιριστές βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μεσσηνία, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση με αγροσυνεταιριστές στην περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου.

Ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε -την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα- με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας Κώστα Κατσούλη και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας Μεσσηνίας Σταύρο Αδαμόπουλο.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό με στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα