Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 10:10

ΥπΑΑΤ: Δεν δίνεται επιπλέον χρηματοδότηση για δακοκτονία

ΥπΑΑΤ: Δεν δίνεται επιπλέον χρηματοδότηση για δακοκτονία

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαδικασία προς την υλοποίηση σημαντικών αγροτικών έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη 28 Απριλίου, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα.

Ωστόσο, αρνητική ήταν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ως προς το αίτημα για επιπλέον χρηματοδότηση με 1,5 εκατομμύριο ευρώ του φετινού προγράμματος δακοκτονίας.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, ο οποίος -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, μεταφέροντάς τα στον υπουργό- πλήττεται ιδιαίτερα από τα μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού, με την στέρηση μετακίνησης για τη διάθεση των προϊόντων του, αλλά και τις πολύ χαμηλές τιμές τους, αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις από το υπουργείο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022