Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 19:06

Αυτό το Σάββατο η γιορτή λαδιού του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας

Το ερχόμενο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν στην «Γιορτή Λαδιού» που ο Σύλλογος έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Με τη «Γιορτή Λαδιού»  εορτάζεται το τέλος της φετινής συγκομιδής του σημαντικότερου αγροτικού προϊόντος  του τόπου μας.  Στη διάρκεια τις εκδήλωσης  οι παρευρισκόμενοι θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούν από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων για την ποιότητα του λαδιού, την καλλιέργεια της ελιάς και να γνωρίσουν με πιο τρόπο γίνεται η γευσιγνωσία του ελαιολάδου.

Επίσης θα αναδειχτεί ο ρόλο που διαδραματίζει ο Ορειβατικός Σύλλογος στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων, κυρίως του λαδιού και της ελιάς και θα συζητηθεί η προοπτική, ο ρόλος αυτός να επιφέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλείται όποιος επιθυμεί να πάει στα γραφεία του Συλλόγου δείγματα λαδιού δικής του παραγωγής ώστε να εξετασθεί από την ομάδα γευσιγνωσίας ελαιολάδου.

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις ώρες 21:00-22:30 στα τηλ. του συλλόγου 27210-97733 & και 6942553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος).
 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα