Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 09:27

Εκδόθηκαν οι καταστάσεις των δικαιούχων πληρωμής για τη Βιολογική Γεωργία στη Μεσσηνία

Έτοιμες οι καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία».

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριφθέντων του έτους 2015 (Νέα Πενταετία) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, ενώ έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου έως τις 17 Οκτωβρίου. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο, στην Καλαμάτα.
Ο φάκελος πληρωμής έχει διαβιβαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα, Γραφείο 205 , τηλ. 27213-61205.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα