Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 06:48

Ξεφύλλισε το Go On #15 - Peace March

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ξεφύλλισε το Go On #15 - Peace March

Με τα χαμόγελα αυτών των παιδιών στο εξώφυλλο αρχίζει το ξεφύλλισμα του τεύχους Μαρτίου και αυτός ο κόσμος μοιάζει πιο καλός. 

Ξεφυλλίστε το κι εδώ, στην πλατφόρμα Issuu

Ας εμπνευστούμε από ανθρώπους που στέλνουν το μήνυμά τους, κάνοντας τον κόσμο μας καλύτερο.

Ας διαβάσουμε ιστορίες που μας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτούμε και ας μάθουμε πράγματα που ίσως φανούν χρήσιμα. Και άλλα που αξίζει να γνωρίζουμε, όπως το ότι η Καλαμάτα διεκδικεί τη διοργάνωση των πανελλήνιων Special Olympics για ιππασία, στίβο και ποδηλασία.

Θα γνωρίσουμε τον Έλληνα Μaster του sushi Αντώνη Δρακουλαράκο, μεσσηνιακής καταγωγής. Θα μάθουμε αρκετά για το θεατρικό, που έγινε βιβλίο και ταινία μέσα στην πανδημία, με τίτλο "Στο Σύρμα" του Αντώνη Κατσά για την ιστορική περίοδο της Μακρονήσου. Θα μάθουμε γιατί η Βανέσα Αρχοντίδου  κατέκτησε τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου.

Θα διαβάσουμε για τις ταινίες του μήνα και για το ταξίδι μιας οικογένειας Γάλλων στον κόσμο με τον "Οβελίξ" και την αγάπη τους για την Πελοπόννησο, θα μάθουμε για τη γαστρονομία του λιμανιού, μυστικά για νόστιμα ψάρια, συνταγές και ιστορίες ανθρώπων που μεγάλωσαν στη θάλασσα και την ψαραγορά.

Επίσης θα ενημερωθούμε για την ανάγκη ο γονέας να μαθαίνει πράγματα για να είναι αρωγός στην αναπτυξιακή εξέλιξη του παιδιού του, για τα μυστικά του καλού ύπνου, για τους μύθους και τις αλήθειες σχετικά με τη γονιμότητα του ζευγαριού.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα