Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 22:38

Εύφορη Γη: Νέοι ενώνουν τις δυνάμεις τους κι εξάγουν στην Ιαπωνία (βίντεο)

«Η ισχύς εν τη ενώσει» είναι το μάθημα που μας δίνουν οι δύο Μεσσήνιοι Γιώργος Σακκάς από το Πήδημα με το ελαιόλαδο "Pidima" και Γιάννης Ταμπάρης από το Πλατύ με το μέλι του "Χρυσόμελο", οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εξάγουν τα προϊόντα τους.

Μια προσπάθεια που σταδιακά επεκτείνεται, με στόχο να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων αλλά και του τόπου απ’ όπου κατάγονται.

Η «Εύφορη Γη» με την Κέλλυ Δημητρούλια συνάντησε τους δυο νέους στο χωριό του Γιώργου Σακκά και μας ξεναγεί στο πάρκο και τις πηγές του Πηδήματος καθώς μαθαίνουμε για τα όνειρα και τους στόχους αυτών των νέων ανθρώπων. 

Δείτε το βίντεο:Οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία, όταν ο Γιάννης Ταμπάρης συμμετείχε σε μια έκθεση με το «Χρυσόμελο» και ο Γιώργος Σακκάς βρισκόταν σε άλλο εκθεσιακό χώρο με το ελαιόλαδο “
Pidima”. Ετυχε να γνωριστούν και στην παρέα δεν άργησε να μπει και ο Βασίλης Δαφνής από την Εύβοια, με τα προϊόντα της “Berryland”. Συνεργάστηκαν με τον ίδιο εξαγωγέα και τα προϊόντα τους βρήκαν τη θέση τους στην Ιαπωνική αγορά, ενώ παράλληλα σταδιακά και με μικρά βήματα κερδίζουν όλο και περισσότερες αγορές του κόσμου.

Τη συνεργασία τους τη χαρακτηρίζει το γεγονός πως είναι… open mind, με σκέψεις για το μέλλον και φυσικά για την οικονομία του τόπου της Μεσσηνιακής και γενικότερα της ελληνικής γης.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα