Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 00:29

"Εύφορη Γη": Πως το όραμα συναντά την καινοτομία στη μονάδα της ΑΓΑΝ (vd-ph)

Το όραμα συναντά την καινοτομία στη σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα καλλιέργειας τομάτας της ΑΓΑΝ στη Μεσσήνη. Η εκπομπή «Εύφορη Γη» με την Κέλλυ Δημητρούλια, μας ξεναγεί στη μονάδα, η οποία μέσα σε δύσκολους καιρούς επεκτείνεται με σταθερά βήματα και προάγει σύγχρονες, καινοτόμες τεχνικές παράγοντας προϊόντα που προωθούνται κυρίως στην ελληνική αγορά.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής "Εύφορη Γη" στη μονάδα της ΑΓΑΝΟ επιχειρηματίας Αριστείδης Ευσταθίου ξεδιπλώνει στον φακό τις σκέψεις και το όραμά του, ενώ ο γεωπόνος Παντελής Λάμπρου μας διδάσκει τεχνικές καλλιέργειες με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Ο διακεκριμένος σεφ Πάρης Κωστόπουλος μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης, με απλά υλικά και tips που αναδεικνύουν τη γεύση αγνών τοπικών προϊόντων στις εγκαταστάσεις της μονάδας, οι οποίες επεκτείνονται, χάρη στην αγάπη και το μεράκι του δυναμικού της επιχείρησης.

Η εκπομπή προβάλλεται Διαδικτυακά στον ιστότοπο: www.e-gi.gr  

Η «Εύφορη Γη» στηρίζει την καινοτομία και την έρευνα. Σταθερά προβάλλει ανθρώπους και προσπάθειες που κάνουν βήματα μπροστά, με έμφαση στην παραγωγή και τη μεταποίηση, ενώ έχει την επιστημονική υποστήριξη του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα