Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 10:28

Η τεχνολογία στο ράβδισμα της ελιάς (βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Εξοικονόμηση χρόνου, χρήματος και καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου, χωρίς ζημιές στα ελαιόδεντρα, εξασφαλίζει η χρήση νέων τεχνολογιών στην ελαιοκαλλιέργεια.

Τα σύγχρονα μηχανήματα βρίσκουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές καθώς οι παραγωγοί διαπιστώνουν το όφελος που έχουν από τη χρήση τους και την άμεση απόσβεση που επιτυγχάνουν από την πρώτη κιόλας περίοδο της χρήσης τους. Η Spacesonic επένδυσε στην έρευνα για την κατασκευή του Atrax το οποίο, στην 4η γενιά του πλέον, αποτελεί τον σύμμαχο του ελαιοπαραγωγού στο χωράφι.

Δείτε το βίντεο:

Η εταιρεία επένδυσε στην έρευνα, αφιρώνοντας χρόνο και χρήμα και σλημερα παρουσιάζει το μηχάνημα που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα από τον παραγωγό.

Ο σχεδιασμός του ελαιοραβδιστικού Atrax δεν πληγώνει το δέντρο και δεν κουράζει τον χειριστή, είναι κατάλληλο για κάθε ποικιλία ελιάς, λειτουργεί με μπαταρία και η απόδοσή του στη συγκομιδή πλησιάζει έως και τα 200 κιλά καρπού την ώρα. Έχει εναλλασσόμενα χτένια από ειδικό ανθρακόνημα και οι στροφές του αυξομειώνονται από 650 έως 1.350 το λεπτό.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα