Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 23:28

«Εύφορη Γη»:  Πρεμιέρα β’ κύκλου… εναλλακτικά! Αυτή την Τρίτη, στα σοκάκια και τον κάμπο του Λεωνιδίου (βίντεο, φωτογραφίες)

Ξεκινάμε… εναλλακτικά, στα σοκάκια του Λεωνιδίου και ξενάγηση στον κάμπο της Τσακώνικης γης, γνωρίζοντας τους ανθρώπους της, με αφορμή το φεστιβάλ «μελιτζάzz». Αυτή την Τρίτη, στις 9.50 το βράδυ, στην τηλεόραση «Μεσόγειος».

Με πολύ καλοκαιρινή διάθεση και πολλά μυστικά για τις γεύσεις που γνωρίσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας: λικέρ μελιτζάνας, γλυκές λιχουδιές, κάθε λογής… παράξενο αλλά μοναδικά υπέροχο, που παράγεται ή παρασκευάζεται στη γη της Τσακωνιάς… Ένα ταξίδι υπέροχα γευστικό και διασκεδαστικό.

Θα μάθουμε ακόμα για τον αναρριχητικό τουρισμό και το ρόλο του Κοκκινόβραχου στην προσέλκυση ξένων τουριστών τον χειμώνα, για το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, θα δούμε υπέροχες δημιουργίες -που έρχονται από το μακρινό παρελθόν-  στα παλιά αρχοντικά, θα περπατήσουμε…

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση από την πραγματικά απολαυστική εμπειρία, μοιραζόμαστε μαζί σας αποσπάσματα και φωτογραφίες.

Τα υπόλοιπα στην οθόνη σας, στις 9.50 το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου και σε επανάληψη το Σάββατο στις 2.10  το μεσημέρι.
Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα