ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ανάγκη για εξέλιξη στον πρωτογενή τομέα με σύνδεση της διάσπαρτης γνώσης κι εμπειρίας που διαθέτουν οι παραγωγοί και οι φορείς που ερευνούν, οδήγησε στην ιδέα της «Εύφορης Γης». Πλέον, στόχος είναι η ανάδειξη του πλούτου του τόπου μας, σε μια διαδρομή από το χωράφι μέχρι το ράφι ή το… πιάτο μας, αναζητώντας την υπεραξία στα προϊόντα μας.

Απόψεις και προτάσεις απ’ όπου υπάρχει δημιουργική διάθεση με παραγωγή, μεταποίηση, έρευνα και καινοτομία, μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου, αρκεί να βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα τολμήσουν να κάνουν βήματα μπροστά.
Αυτούς τους ανθρώπους αναζητά η εκπομπή «Εύφορη Γη» φτάνοντας στον τρίτο κύκλο προβολών της τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Σ’ αυτούς τους ανθρώπους επικεντρώνεται και το ηλεκτρονικό περιοδικό. Το e-magazine είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, προκειμένου το περιεχόμενό του να αποτελέσει ένα «όπλο» στα χέρια των δικών μας επιχειρήσεων, για την προβολή της δουλειάς και των προϊόντων τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σκοπός είναι να ενώσουμε περισσότεροι τις δυνάμεις μας και να συμβάλλουμε -ο καθένας από το πόστο του- στη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης.
Η διαδραστικότητα της εκπομπής, του e-magazine και της ιστοσελίδας, σε συνδυασμό με τα social media, μάς δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη ενημέρωση και προβολή.
Κέλλυ Δημητρούλια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6974600678

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ WIDGET »