Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ηλεκτρονική υποβολή των διαγραμμάτων του ν.4409/16» διοργανώνουν η Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. και το ΤΕΕ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Εκδήλωση για τα ακίνητα και τα έργα, ιδιωτικά και δημόσια, διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνεργασία με το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) – Greece, αύριο Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα.

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δήμου Λήμνου, με το σκοπό της υλοποίησης του έργου «Επίβλεψη- παραλαβή ανόρυξη υδρογεωτρήσεων στη Νήσο Λήμνο», υπέγραψε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Λιμενικά έργα σε περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί προβλήματα ασφάλειας και αποκατάστασης ζημιών, ύψους 4.800.000€ επιχορήγησε για το 2017 το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (Γ.Γ.Λ.Λ.Π.Ν.Ε.).

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.800.000 ευρώ σε Δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων υποδομής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με θέμα «Διαχείριση Υδατικών Πόρων, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας».

To Ecocity, μαζί με περισσότερους από 80 οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προέρχονται σχεδόν από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και περιλαμβάνουν μελισσοκόμους, περιβαλλοντολόγους και επιστήμονες, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο Συνασπισμό "Σώστε τις Μέλισσες" (Save The Bees Coalition) και κάνει γνωστά τα εξής:

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε γνωστό ότι η πρόσκληση για τη δράση της νιτρορύπανσης θα γίνει εντός του 2017.

Οι παραλίες της Σαλαμίνας, ο καθαρισμός των οποίων ολοκληρώθηκε χθες, θα παραδοθούν σήμερα στην τοπική κοινωνία.

Ισχυρές εγγυήσεις για τις θέσεις εργασίας, αλλά και επιπρόσθετα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες από την αποεπένδυση του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ θα διασφαλίσει το υπουργείο, σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

test κατω απο άρθρο