Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 12:31

Αιτήσεις για το Π.Μ.Σ. «Χρηματοοικονομικά / Master of Science (Μ.Sc) in Finance»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου δέχεται αιτήσεις για εισαγωγή της νέας σειράς μεταπτυχιακών φοιτητών, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Χρηματοοικονομικά/Master of Science (Μ.Sc) in Finance», έως τις 22 Ιανουαρίου 2018.

Το Μάστερ στα Χρηματοοικονομικά, το οποίο διανύει τον τρίτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του, στοχεύει να εκπαιδεύσει στην επιστήμη του χρήματος και των σύγχρονων χρηματοοικονομικών προϊόντων τους νέους επιστήμονες αλλά και τα πεπειραμένα στελέχη επιχειρήσεων, υπηρεσιών και οργανισμών και να αποτελέσει όχι απλά ένα πτυχίο, αλλά εφόδιο καριέρας που θα τους επιτρέψει να διακριθούν στον επαγγελματικό στίβο.

Το Π.Μ.Σ. οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα Χρηματοοικονομικά, «Master of Science (Μ.Sc) in Finance». Η διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τρία (3) εξάμηνα εκ των οποίων το 3ο εξάμηνο διατίθεται για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας.

Αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής των μαθημάτων, τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων του Β’ κύκλου και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους οι υποψήφιοι φοιτητές, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού  http://fin.teipel.gr/ 

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2721045216 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.