Κοντόπουλος- Γεωπονικό Κατάστημα

2294
https://eforigi.com.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/73/cropped-1570013782.png
Κοντόπουλος- Γεωπονικό Κατάστημα

12ο Χλμ. Καλαμάτας-Τριπόλεως, Αριοχώρι Μεσσηνίας 24009, Greece

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Κατηγορίες:
ΓΕΩΠΟΝΟΙ - ΧΗΜΙΚΟΙ
Γενικές πληροφορίες

Το Γεωπονικό κατάστημα Κοντόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1978, με πρώτο κατάστημα στην Καλαμάτα, με σκοπό αφενός αρχικά τον εξοπλισμό των αγροτών όλου σχεδόν του νομού Μεσσηνίας τόσο με μηχανικό εξοπλισμό όσο και με συμβουλές και αφετέρου την κατασκευή κήπων, το αστικό πράσινο. Από το 2008 μεταφερθήκε στο Αριοχώρι Μεσσηνίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και από το 2012 με δεύτερο κατάστημα στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.


Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αγρότες, κηπουρούς αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με το πράσινο. Στόχος της ετταιρέιας είναι να προσφέρει στους πελάτες εύρωστα φυτά και τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό με την αξιοποίηση του διαθέσιμου νερού και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πλέον ανοίγει μια καινούρια σελίδα για το κατάστημα Κοντόπουλος με την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Στο οποίο θα βρείτε όλων των ειδών καρποφόρα δένδρα (εσπεριδοειδή, ελιές κ.α.), φυτοχώματα, λιπάσματα, μηχανήματα και είδη για την προστασία σας. Έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες τις δενδρώδης καλλιέργειες μέσω του blog μας το οποίο θα ενημερώνεται τακτικά για την εγκατάσταση και την περιποίηση όλων των καρποφόρων δένδρων καθώς και τις ασθένειές τους και την αντιμετώπιση αυτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα