Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 18:45

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών σε σχολεία του Δήμου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου. Οι παρεμβάσεις γίνονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει προκύψει σε συνέχεια προβλημάτων που έχουν καταγραφεί ή αιτημάτων από τις σχολικές μονάδες και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη αλλά και με συνεργεία αυτεπιστασίας, έχουν πραγματοποιηθεί σειρά εργασιών (ελαιοχρωματισμοί, αποκατάσταση φθορών, συντηρήσεις, αναβάθμιση προαυλίων και γηπέδων κ.ά.).

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, έχει ολοκληρωθεί η εργολαβία τόσο των 300.000 € όσο και η επέκταση της σύμβαση ποσού 107.000 €, με την οποία αντιμετωπίστηκαν ζητήματα και προβλήματα που είχαν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από την υπηρεσία. Επίσης ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, ολοκληρώνεται και η μελέτη προϋπολογισμού 800.000 € που αφορά τις σχολικές μονάδες, με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα για εκτεταμένες παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, τις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, όπου και ενημερώθηκε τόσο για τις εργασίες που έχουν γίνει όσο και για θέματα του Σχολείου από εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα