Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 14:30

Σε εξέλιξη μεγάλο έργο αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης στην Καλαμάτα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, το έργο αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στην Δ.Κ. Καλαμάτας και αντικατάστασης τμήματος των πεπαλαιωμένων χυτοσιδηρών σωλήνων στο κέντρο της πόλης.

Στο αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνονται επίσης και οι μεταφορές των παροχών ύδρευσης από τα παλαιά στα νέα δίκτυα και όλες οι συνδεσμολογίες για τη σωστή λειτουργία των νέων δικτύων. Όλοι οι προτεινόμενοι αγωγοί προβλέπεται να κατασκευαστούν από σωλήνες πολυαιθυλενίου 10 atm. 3ης γενιάς.

Τα συνολικά μήκη ανά διατομή και υλικό των προτεινόμενων αγωγών που προβλέπονται στο έργο είναι τα εξής: ΡΕ Φ90/ 20.144 μ., ΡΕ Φ160/ 4.470 μ., PE Φ200/ 10μ.

Οι αγωγοί θα τοποθετηθούν επί του καταστρώματος των δρόμων ή επί των πεζοδρομίων σε βάθος περίπου 1,00 και 1,20 μέτρων ανάλογα με τη διατομή, ενώ το πλάτος του σκάμματος είναι στα 60 εκατοστά.

Το έργο, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ανάδοχος είναι η εταιρία Α.Γ.Τ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ AGT CONSTRUCTIONS A.T.E.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα