Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 10:30

Έργα οδικής ασφάλειας εθνικού και επαρχιακού δικτύου στην Μεσσηνία (Φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το έργο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού με την τοποθέτηση, μέσω εργολαβίας, στηθαίων ασφαλείας.

Έχουν ήδη τοποθετηθεί στηθαία στην 7η εθνική οδό Τσακώνα – Καλό Νερό – Κυπαρισσία, στην 2η επαρχιακή οδό, τμήμα Προάστιο – Καρδαμύλη καθώς και στην 82η εθνική οδό στην είσοδο Μεσσήνης.

Επιπλέον συνεχίζεται η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου στο δημόσιο δάσος Ταϋγέτου με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας. Μετά από συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, Δασαρχείο και Δήμους, έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες στους δρόμους από Αγία Μαρίνα έως Αράχωβα, από Ιμποβό έως Σιδηρόπορτα καθώς και στην περιοχή Κρύας Βρύσης, Αγίου Παντελεήμονα ενώ συνεχίζονται οι συντηρήσεις του δασικού δικτύου προς την περιοχή των Πηγαδίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων, ο δε προγραμματισμός μας αφορά σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυό μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα