Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 10:53

Καλαμάτα: Προσωρινή μονοδρόμηση των οδών Αύρας και Μεσογείων

Η προσωρινή μονοδρόμηση των οδών Αύρας (προς νότο) και Μεσογείων (προς βορρά), ώστε να αυξηθεί ο χώρος για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης, χωρίς να μειωθούν οι θέσεις στάθμευσης, αποφασίστηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η επιλογή των κατευθύνσεων έγινε για να μην επιβαρυνθεί ο φωτεινός σηματοδότης στη διασταύρωση Αύρας και Κρήτης. Η υλοποίηση θα γίνει από τα συνεργεία του Δήμου με τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης. Επίσης, θα «κρυφτούν» προσωρινά οι σχετικές αντίθετες ρυθμίσεις στον φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Αύρας και θα αποχρωματιστεί η διπλή διαχωριστική σήμανση στο τμήμα της οδού Αύρας που θα μονοδρομηθεί.

Η ισχύς του προσωρινού μέτρου θα είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Από την αξιολόγηση της εφαρμογής του μέτρου, θα εξεταστεί αν θα προταθεί στη συνέχεια για να έχει μόνιμο χαρακτήρα, οπότε και θα ακολουθηθεί η διαδικασία στην οποία περιλαμβάνεται και η έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα