Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 20:25

Χρυσό βραβείο γεύσης για το βιολογικό ελαιόλαδο «Mythocia Olympia PGI Organic» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ακόμα υψηλή διάκριση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς το βιολογικό ελαιόλαδο εταιρίας που δραστηριοποιείται και λειτουργεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, κατέλαβε το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στην Κατηγορία χαμηλής έντασης φρουτώδους.

Πρόκειται για το προϊόν της «Mythocia Olympia PGI Organic», της εταιρίας Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος και ΣΙΑ Ε.Ε., με διακριτικό τίτλο «Παπαδόπουλος Έλαια».

Το βραβείο παρέδωσε εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στον Κώστα Παπαδόπουλο, πρόεδρο της εταιρίας και μέλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο 5ος Διαγωνισμός Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων διεξήχθη στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να συμμετέχει σε ένα κοινό εκθεσιακό χώρο – ομαδικό περίπτερο μαζί με παραγωγούς προϊόντων ελαιολάδου και ελιάς της Περιφέρειάς μας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κώστας Μητρόπουλος επεσήμανε πως «είμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας και τους στηρίζουμε σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την εξωστρέφεια των παραγόμενων προϊόντων της Περιφέρειάς μας. Ο πρωτογενής τομέας είναι σημαντικός για εμάς και αποτελεί το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της περιοχής μας».