Τετάρτη, 01 Μαϊος 2019 20:01

ΠΑΜΕ: Ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Καλαμάτα

Με δυο συγκεντρώσεις τίμησε η Καλαμάτα την Πρωτομαγιά. Έξω από το Εργατικό Κέντρο και στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Στην κεντρική πλατεία, την απεργιακή συγκέντρωση διοργάνωσαν τα Σωματεία της δύναμης του ΠΑΜΕ.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού η πρόεδρος Ντίνα Στραβάκου και ο Σπύρος Νεοφώτιστος εκπρόσωπος των αγωνιζόμενων συμβασιούχων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας για μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας. Κεντρική ομιλήτρια στην συγκέντρωση ήταν η Φρόσω Κατσαφάδου, μέλος της διοίκησης του συνδικάτου Ιδιωτικών υπαλλήλων του Ν. Μεσσηνίας.

Η Φρόσω Κατσαφάδου στην ομιλία της εκτός των άλλων έκανε αναφορά για τα γεγονότα πού διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα πού έδωσαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ "γιά την διεξαγωγή ενός γνήσιου συνέδριου εργατών μακριά από νόθους συνέδρους εκπροσώπους των Κυβερνήσεων και των εργοδοτών". Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Καλαμάτας με κατάληξη στο μνημείο των πεσόντων λιμενεργατών στις 9 ΜΑΗ του 1934. Στεφάνι κατέθεσε ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Παναγιώτης Καράμπελας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα