Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 16:26

Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας στη μεγάλη έκθεση Photovision & Image+Tech 2019 (Φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας (Φ.Ο.ΚΑΛ), με συντονιστή τον Νίκο Ηλιόπουλο, συμμετείχε στη Photovision & Image+Tech 2019, τη μεγάλη έκθεση για τις νέες τεχνολογίες και την οπτική επικοινωνία, που συνδιοργανώθηκε από την εταιρεία Be-Best & το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO στην Αθήνα από 5 έως 7 Απριλίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης φωτογραφικοί σύλλογοι, ομάδες και λέσχες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, όσον αφορά τη φωτογραφία και την εικόνα, να παρακολουθήσουν σεμινάρια, να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τη φωτογραφία και να παρουσιάσουν το έργο και τη δράση τους.
Στο πλαίσιο αυτό η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας συμμετείχε στη θεματική φωτογραφική έκθεση της Photovision 2019 «Η Πόλη μου!» με ομαδική έκθεση φωτογραφίας και παρουσίασε τη δράση της. Με τις φωτογραφίες τους τα μέλη της Φ.Ο.ΚΑΛ επιχείρησαν να αποτυπώσουν στιγμές, σημεία, συναισθήματα και πρόσωπα της Καλαμάτας, μέσα από την προσωπική τους οπτική, αισθητική και καθημερινή εμπειρία.
Οι συναντήσεις της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 18:00 – 20:00 στο χώρο της, Λακωνικής 38 και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Δείτε φωτογραφίες:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περισσότερο διαβασμένα