Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 11:54

Με επιπλέον περίπτερα, λόγω αυξημένης ζήτησης από Ελλάδα και εξωτερικό η 11η Zootechnia

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε δύο επιπλέον περίπτερα του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στα οποία η έμφαση θα δοθεί στις ζωοτροφές και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, θα εκτείνεται η 11η Zootechnia (31/1-3/2 2019), που φέτος "μεγαλώνει" σε σχέση με πέρυσι, ως αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης για συμμετοχή, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην 11η Zootechnia, που αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο όλων των τελευταίων εξελίξεων του κλάδου της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχουν ήδη σφραγίσει την παρουσία τους ηγέτιδες επιχειρήσεις του κλάδου, ενώ μεγάλο καταγράφεται και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από όλη τη χώρα και άλλα κράτη της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον "Pet Festival", ενώ θα φιλοξενηθεί και το "Σαλόνι Αλόγου". Μεταξύ δε των παράλληλων εκδηλώσεων, περιλαμβάνεται εκείνη που συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ και το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία θα παρουσιαστούν οι πιο επίκαιρες καινοτομίες στην κατασκευή των σταβλικών εγκαταστάσεων, τη διατροφή των ζώων και την χρήση νέων τεχνολογιών στη διαχείριση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, μέσω επιδεικτικών παραδειγμάτων σε συνεργασία με αντίστοιχες παραγωγικές επιχειρήσεις.

Στο μεταξύ, στο διάστημα 1- 3 Φεβρουαρίου 2019, συνδιοργανώνεται στο πλαίσιο της Zootechnia από την ΔΕΘ-Helexpo και το περιοδικό Meat News το Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα "Το κρέας και τα προϊόντα του, από τον σταύλο στο πιάτο". Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί -σε συνδιοργάνωση των ΔΕΘ-Helexpo και Success Consulting & Financing- εκδήλωση με θέμα την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στη γεωργία και την κτηνοτροφία.

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα