Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 14:29

ΔΕΔΔΗΕ Καλαμάτας 9/1: Ενημέρωση για διακοπή ηλεκτροδότησης

Ο ΔΕΔΔΗΕ Καλαμάτας ενημερώνει για διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο, ημέρα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στη Μεσσηνία, όπου θα εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται περιοχές Βελίκας, Νεοχωρίου Αριστομένη, Στρέφι, Χρυσοφόρας, Στέρνας, Αετοφωλιάς, Δάρα, Δάφνης, Δροσιάς, Πελεκανάδας, Κουρτακίου, Βλάση, Παπαφλέσσα, Αριστομένη, Κουτίφαρη, Πουλιτσίου, Πλατανόβρυσης, Βούταινας, Μηλιώτη, Μεταξάδας, Φλεσσιάδας, Παλιάς Βρύσης, Μάκρενας και Μάλη, Νερόμυλου, Ριζόμυλου πως από ώρα 08:00 έως 15:00 θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Κάτοικοι στα Αρδευτικά Μεσσήνης και Μπούκας καθώς και στις περιοχές της Ανάληψης, Μάδενας, Αβραμιού, Λυκότραφου, Λευκοχώρας και στο Μεσογειακό Κέντρο Αιμοκάθαρσης δεν θα έχουν ρεύμα τις ώρες 08:00 έως 09:00 και από 15:00 έως 14:00.

Στις περιοχές Πεταλλιδίου, Πανιπερίου, Καρποφόρας, Αχλαδοχωρίου, Καστανιάς, Μαθίας, Κόκκινου, Γαμβριάς, Κακορέμματος, Χράνων, Λύκισσας, Λογγά, Άγιου Ανδρέα, Αδριανής, Μηλίτσας, Αμπελοκήπων, Βουναρίων και Νέας Κορώνης η διακοπή ρεύματος θα γίνει από ώρα 08:00 έως 08:30 και από 15:00 έως 16:00.

Τέλος στην Καλαμάτα από την συμβολή των οδών Πινδάρου και Κανάρη έως Πινδάρου και Βύρωνος καθώς και από Μαιζώνος και Κοραή έως Μαιζώνος και Σοφοκλέους από ώρα 08:00 έως 13:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα