Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 13:17

Μαθήματα επιχειρηματικότητας από την ακαδημία του Μύλου των Ξωτικών Τρικάλων

Με αυξανόμενα βήματα συνεχίζεται η αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών από τον Μύλο των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, με πρωτοβουλία του δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με το επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Το Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου 2018 , πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος κύκλος επιμόρφωσης Τρικαλινών επιχειρηματιών.
Στις εγκαταστάσεις του ΚΑΕΛΕ του Εμπορικού Συλλόγου, ο Γιώργος Μπαμπαλιάρης της «Optimal HR» χορηγία της οποίας αποτελεί και η υλοποίηση της ακαδημίας, ανέπτυξε στους συμμετέχοντες τις τεχνικές βελτίωσης των πωλήσεων τους. Βασικό μέλημα όμως, παραμένει η εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων επισκεπτών με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας πλέον υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, καθώς οι επιχειρηματίες επιμορφώθηκαν για τις παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες:
• Πώληση χωρίς αποτελεσματική επικοινωνία με τον φιλοξενούμενο μας δε γίνεται
• Τι εμποδίζει την αποτελεσματική επικοινωνία με τον φιλοξενούμενο της πόλης
• Οι κατηγορίες της επικοινωνίας
• Επικοινωνιακές δεξιότητες του πωλητή- εξυπηρετητή
• Ρόλοι από τις εμπειρίες κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου.
Ο δήμος Τρικκαίων επισημαίνει πως: «Ο επόμενος κύκλος της ακαδημίας έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου 2018, όπου θα αναπτυχθεί η στρατηγική της δημιουργίας εμπειριών φιλοξενίας από τις τοπικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του Μύλου των Ξωτικών.
Με δεδομένη την απόφαση του Δήμου Τρικκαίων, να προβάλλει διαφημιστικώς, όσους επιχειρηματίες αποκτήσουν το πιστοποιητικό επιμόρφωσης, τα Τρίκαλα πρωτοπορούν ξανά στον τομέα της φιλοξενίας και της επιχειρηματικότητας».

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα