Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 17:44

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο κορονοϊός!

 Μα να θες να παντρευτείς και να μην σε αφήνει ο κορονοϊός! Να περιμένεις πως και πως αυτή την ημέρα και να σε πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή. Ο γάμος όμως θα γίνει!

Και αυτό γιατί θέλει και η νύφη και ο γαμπρός.

Αποφασισμένα είναι λοιπόν τα ζευγάρια πως φέτος θα παντρευτούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο. Μπορεί να μην γίνει όπως το φαντάζονταν αρχικά, αλλά θα προσαρμοστούν στα δεδομένα της εποχής και θα γίνει ότι είναι δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που είχαν ονειρευτεί.

Το 2021 ήταν η χρονιά που περίμεναν πως και πως τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους, αφού η περσινή χρονιά τους χάλασε τα σχέδια. Με κάποια επιφύλαξη φυσικά αφού ζευγάρια και επαγγελματίες «ξεκρέμαστοι» εν αναμονή αποφάσεων.

Πάντως, οι κρατήσεις μέχρι το φθινόπωρο είναι ιδιαίτερα αυξημένες τόσο για τους χώρους δεξιώσεων όσο και για τις εκκλησίες, αφού πολλοί προγραμματισμένοι γάμοι παίρνουν αναβολή εδώ και δύο χρόνια, με αποτέλεσμα πολλοί να θέλουν φέτος  να παντρευτούν «με το έτσι θέλω»!

Η ώρα η καλή!

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο online περιοδικό και στο έντυπο που κυκλοφορεί δωρεάν στα περίπτερα σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: Go On

                                Instagram: Go On

                                Google News: Εύφορη Γη

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα